Отново ме връщаш.
Дали по различна?
Изпила след теб
друга чаша любов.
Притворил очи
дълбаеш в мен бавно,
превръщайки всяка частица на прах.
Попиваш потта ми,
остава наслада,
прониква в корема ми болка от страст.
Поглъщаш ме жадно
и грабиш,
и даваш,
копнял за любов толкоз дни назад.
Отново ме връщаш.
Дали ще остана?
Прилича на обич.
Раздадох се цяла.
© Юлияна Все права защищены