Oct 21, 2010, 5:20 PM

Прилича на обич 

  Poetry » Love
477 0 2

Отново  ме   връщаш.

Дали по различна?

Изпила след теб

друга чаша любов.

Притворил очи

дълбаеш  в мен бавно,

превръщайки всяка частица на прах.

Попиваш потта ми,

остава наслада,

прониква в корема ми болка от страст.

Поглъщаш  ме жадно

и грабиш,

и даваш,

копнял за любов толкоз дни назад.

Отново ме връщаш.

Дали ще остана?

 

Прилича на обич.

 

Раздадох се цяла.

© Юлияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??