21.10.2010 г., 17:20 ч.

Прилича на обич 

  Поезия » Любовна
455 0 2

Отново  ме   връщаш.

Дали по различна?

Изпила след теб

друга чаша любов.

Притворил очи

дълбаеш  в мен бавно,

превръщайки всяка частица на прах.

Попиваш потта ми,

остава наслада,

прониква в корема ми болка от страст.

Поглъщаш  ме жадно

и грабиш,

и даваш,

копнял за любов толкоз дни назад.

Отново ме връщаш.

Дали ще остана?

 

Прилича на обич.

 

Раздадох се цяла.

© Юлияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??