2 may 2007, 9:29

приливно 

  Poesía
760 0 5
Изящна е във полета си
лястовицата -

ридание в ефира от мечти,

надежда с

ореол на дух...

Очакване.

Освобождаване

на две души...


В нощта е скитница.

И муза дивна,

с роса от диаманти

във очите -

с милувката
на морски бриз

в крилата

и грация на лунен идол.


Разтварям се
със полета на лястовица -

завеси са косите ми

мастилени.

Безшумно падат тежки

(като истина)

в часа, когато

будни са звездите...


Не се учудвай,
ако чуеш музика

през мирис

на смокини и жасмин -

просторното небе

отдъхва

(приливно)

и  пеят  нимфи

в чашите със вино...


© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??