Празна дупка зее в морето,
пресъхват там душата и сърцето.
Приливът покрива пясъка крайбрежен,
като силни чувства, трайно ненадеждни.
Отливът отнася всичко обратно,
изцяло загубено е, безвъзвратно.
© Петър Маринов Todos los derechos reservados