10.12.2017 г., 22:07 ч.

Приливът и отливът 

  Поезия » Любовна, Философска
985 2 3

 

 Празна дупка зее в морето,

 пресъхват там душата и сърцето.

 

 Приливът покрива пясъка крайбрежен,

 като силни чувства, трайно ненадеждни.

 

 Отливът отнася всичко обратно,

 изцяло загубено е, безвъзвратно.

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??