1 mar 2012, 14:44

Примирение 

  Poesía » Otra
416 0 1

Нека  животът сам  да се търкаля

и  нека делникът сам да изтече...

А празничните дни във календара

добрата фея нека изтъче.

 

Това, което е, Е. Факт. На Съдбата

не можем дълго  да се противим.

Да се надяваме на чудесата,

или безмълвно да се примирим?

 

Като принц  Хамлет питаме се всички,

задаваме си вечния въпрос...

А на Фортуна ù е безразлично

и си подсвирква със навирен нос.

 

Дали ще можем  да направим нещо

от нас зависи. Или не съвсем…

На Бога да се молим най-горещо,

или от  Него... да се отречем!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??