23 oct 2020, 7:37

Примирие 

  Poesía » De amor
220 0 0

Примирие
 

През дъждовните есенни дни
всяка капка е лист на примирие. 
Остарелите мисли събличам - вървя... 
и събирам слънчеви изгреви.

 

Тих е дъждът, а стъпките леки - 
кестени правят изправен деня.
В небето са литнали жерави -
уверено тръгвам по избрания път!

 

В капките дъжд, усеща се нежност.
По лицето ми бавно се стича.
Есента тиха и моя, обичам.
На младост още - по дух си приличам!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??