Всеки с броня е предпазен...
Кой за вяра, друг от страх.
Всеки пази се от враг.
А врагът е... невидим.
Той е лаком и подмолен
и с усмивка на лице
лесно ще те предаде.
Без дори някой да го разбере.
Лъже, маже, даже клевети
изкривява ,истини дори.
Хладнокръвен без душа
стяга примка на врата.
© Ангел Todos los derechos reservados