16 nov 2010, 14:31

Принципите на успеха 

  Poesía
912 1 2

      Принципите на успеха

 

Невъзможното е просто дума

за наивните заблуда

Принципите на успеха разберете

на ума си винаги се доверете

 

Мислете какво си пожелавате

трябва да го изпълнявате

Ако идеите Ви са големи

до край бъдете смели


Сами живота си избираме

пред трудностите да не спираме

всяка грешка сили да ни дава

волята ни да не се предава


Не разчитай на късмета

Предизвиквай винаги успеха

Уважавай малките победи

упорито следвай всички цели

 

Винаги ще има начин да успееш

търси го докажи защо живееш

Бъди подготвен за мечтите

използвай пълноценно дните

 

Когато твоят час удари

мисли и действай без провали

Внимателно решенията вземай

принципите не променяй

 

Ако вярната посока си избрал

и своя път си начертал

невъзможното ще побеждаваш

и на щастието ще се наслаждаваш

 

Ако преди във нещо се съмнявах

и в живота не успявах

Сега е по-различно

справям се отлично

 

             -intercontakt-

 

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??