със съгласието на Черен Джак 12
Не ме търси. Разминахме се в Тайната.
Ти бе обикновена и невзрачна.
Приписах ти измислените качества
на лъч случайно оцелял във здрача.
А исках да те пренеса през космоса
да те положа в центъра - на трона на вселената.
Със плащ-звезди и черен шлейф
(от тъмната материя) наметната
да станеш Властницата на неземното.
Не ме търси. Аз не изпитвам жаждата
по земните сълзи, които рониш.
Аз Дракон на неземното зачатие съм -
Енигмата на тъмното Подножие.
Където всички земни сенки се събират
във фокуса, привличащ тленното.
От Лета пият, за да спре безбожието
и треморът на бъдещето ги изтрива.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados