С нея си, но дали си щастлив,
както когато беше с мен?
Гледаш ли в очите ù,
както гледаше моите!
Даваш ли ù обещанията,
лъжите, изневерите,
които даваше на мен!
Вярваш ли ù,
както вярваше на мен!
Виждаш ли я в мечтите си?
Виждаш само светлината в очите ù,
която не те топли,
а сега си припомни моите -
зелени, ясни, лъчисти.
Очите, които те караха
да изгаряш всеки миг...
© Ина Славейкова Todos los derechos reservados