Feb 6, 2011, 10:19 PM

Припомни си 

  Poetry » Love
686 0 0

С нея си, но дали си щастлив, 

както когато беше с мен?     

Гледаш ли в очите ù, 

както гледаше моите!     

Даваш ли ù обещанията, 

лъжите, изневерите,                       

които даваше на мен! 

Вярваш ли ù, 

както вярваше на мен!         

Виждаш ли я в мечтите  си?    

Виждаш само светлината в очите ù,

която не те топли,

а сега си припомни моите -

зелени, ясни, лъчисти.                     

Очите, които те караха 

да изгаряш всеки миг...

© Ина Славейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??