Кога ли ще открия себе си?
Какво за мене е успехът
и накъде вървя?
Защо и как го правя,
и ще достигна ли
на безкрайното лутане края?
И ако все пак го прозра,
дали ще се успокоя
или природата ми е такава -
все да се съмнява
и въпроси да задава?
© Росица Танчева Todos los derechos reservados