Там, на юг, слънцето пече,
гали с нежност всички градове,
милва с нежност твоето лице
и птички радват цялото небе.
Ала на север далеч не е така,
студена зима идва отсега,
снежни топки от вода
ще ни затрупат през нощта.
И така на сутринта
всичките деца
ще излязат от света
на компютърната мания,
топло ще се облекат,
ще излязат веднага,
за да се втурнат във игра.
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados