16.11.2011 г., 14:45 ч.

Природата 

  Поезия » Друга
846 0 2

Там, на юг, слънцето пече,

гали с нежност всички градове,

милва с нежност твоето лице

и птички радват цялото небе.

 

Ала на север далеч не е така,

студена зима идва отсега,

снежни топки от вода

ще ни затрупат през нощта.

 

И така на сутринта

всичките деца

ще излязат от света

на компютърната мания,

топло ще се облекат,

ще излязат веднага,

за да се втурнат във игра.

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??