6 sept 2023, 13:28

Природен глас 

  Poesía » Civil
182 0 0

С природата не можем да се борим,

ний мислим, че тя почит ни дължи.
Ала очите трябва да отворим
и да се молим грешки да прости.

 

Природата уроци ни предава
и търси разума ни всеки ден.
Тя често греховете ни прощава,
но щом е нужно ни притиска в плен

.

Природата пречиства сетивата,
опитва се ума да изтрезви.
Затваря ни понякога вратата,
с желание света да прероди.

 

Природата обича ни горещо,
но същото очаква и от нас.
Когато търсим непорочно нещо,
тогава чуваме природен глас!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??