20 sept 2009, 21:47

Приспана тъга... 

  Poesía » Formas orientales
707 0 19

Приспана тъга

в пелени от радост

плаче в съня.

 

Безсънна мечта

с крилете на спомена

лети в стиха...

 

Рошави мисли

с непослушни чувства

пак се целуват.

 

Топли истини

и голи илюзии

нежно танцуват...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??