Sep 20, 2009, 9:47 PM

Приспана тъга... 

  Poetry » East forms
700 0 19

Приспана тъга

в пелени от радост

плаче в съня.

 

Безсънна мечта

с крилете на спомена

лети в стиха...

 

Рошави мисли

с непослушни чувства

пак се целуват.

 

Топли истини

и голи илюзии

нежно танцуват...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??