16 oct 2012, 17:43

Приспивна 

  Poesía » De amor
683 0 7

Тиха, тиха нощ...

А не ми се спи...

Две очи, дълбоко в мен

ми наливат жажда.

Тихо, тихо... Трябва да заспя.

В мен витае щастие.

Сън в косите ми зарови

нежните ти длани

и приседна рошав,

сякаш ветрове го гонят.

Спи, любими мой!

Тази нощ е твоя...

 

Весела ЙОСИФОВА

2012 г.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??