1 dic 2007, 20:37

Приспивно 

  Poesía » Otra
745 0 12
 

Приспивно

 

Под хладната завивка на снега

заспива тихо златна хризантема.

Приспивна песен пее и смъртта

и в своите обятия я взема.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??