Всяка крачка на високо
е към вътрешен и собствен връх.
Всяко вдишване дълбоко
е пропит с простора дъх.
Всяка мисъл в планината
е пречистена с покой.
Всеки трепет на душата
окрилен е в полет свой.
© Десислава Ангелова Todos los derechos reservados