18 июн. 2024 г., 15:32

Пристан в планината 

  Поэзия » Пейзажная
105 0 0

Всяка крачка на високо 

е към вътрешен и собствен връх. 

 

Всяко вдишване дълбоко 

е пропит с простора дъх. 

 

Всяка мисъл в планината

е пречистена с покой. 

 

Всеки трепет на душата 

окрилен е в полет свой.

© Десислава Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??