Jun 18, 2024, 3:32 PM

Пристан в планината 

  Poetry » Landscape
104 0 0

Всяка крачка на високо 

е към вътрешен и собствен връх. 

 

Всяко вдишване дълбоко 

е пропит с простора дъх. 

 

Всяка мисъл в планината

е пречистена с покой. 

 

Всеки трепет на душата 

окрилен е в полет свой.

© Десислава Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??