13 oct 2007, 11:18

ПристАна ми... 

  Poesía » Otra
732 0 11
Къде си, миг!?...

Потърсих те във сините простори
                                                             (без да те открия)!
Поисках аз  устни жадни да напия
                                                             (но без наслада)!
Огледах се в поля зелени на воля
                                                             (без да те моля)!
Прииска ми се,  легнала под небосвода
                                                              (да бъда твоя)!
Миг, неповторим,  да ми пристАнеш
                                                              (за Бога)!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??