6 feb 2008, 9:03

Присъда! 

  Poesía
537 0 2

Търсиш ли още очите ми?
В сънища сладки,
в изгубени спомени...
Още ли преповтаряш ми думите?
В моменти на ревност,
на нежност изказани...

 

 

Разбираш ли вече сълзите ми?
В дългите вечери,
тихо изплакани...
Обичта ми вече цениш ли?
Въпреки другите
и лъжите прозрачни...

 

 

Дълга ли ще е присъдата "Виновна"?
Чe тръгнах си,
но без достойнство...
Дълга ли ще е присъдата "Виновна"?
Че нямах смелостта да кажа:
От утре няма да съм твоя!

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно пишеш, истинско и вълнуващо, - обичам такъв Изчистен стил
    Продължавай, не спирай
  • Прекрасно е!Страшно много ми хареса!Поздрав!
Propuestas
: ??:??