Търсиш ли още очите ми?
В сънища сладки,
в изгубени спомени...
Още ли преповтаряш ми думите?
В моменти на ревност,
на нежност изказани...
Разбираш ли вече сълзите ми?
В дългите вечери,
тихо изплакани...
Обичта ми вече цениш ли?
Въпреки другите
и лъжите прозрачни...
Дълга ли ще е присъдата "Виновна"?
Чe тръгнах си,
но без достойнство...
Дълга ли ще е присъдата "Виновна"?
Че нямах смелостта да кажа:
От утре няма да съм твоя!
© ДРУГА Все права защищены
Продължавай, не спирай