Все тъй ли ще приличаш ти на ада,
когато съм мечтал за хубав брак.
Аз повече не искам с теб да страдам,
преди да се спася от този свят.
Аз повече не искам с теб да бъда
самотния левент, умрял от студ.
Но ти реши да бъдеш в мен присъда,
когато те обикнах като луд.
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados