29 дек. 2022 г., 12:25

Присъда 

  Поэзия » Любовная
233 0 0

Все тъй ли ще приличаш ти на ада,

когато съм мечтал за хубав брак.

Аз повече не искам с теб да страдам,

преди да се спася от този свят.

 

Аз повече не искам с теб да бъда

самотния левент, умрял от студ.

Но ти реши да бъдеш в мен присъда,

когато те обикнах като луд.

 

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??