Притихнала импресия
В палитрата на притихнала вечер,
наедряла от уют,
когато думите споделено мълчат
и тишината акварелно рисува
в дъхави залези мистерии.
Времето спира в обич -
докосване на вълшебства с любов.
Събирам усещания - мистични
капчици настръхнала нежност.
Тогава безвремието се стича
в капнала в сливане сълза...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados