21 jul 2017, 18:38

Привкус 

  Poesía
324 0 0

Дихание на разридана гордост,
откъсна се в писмо-раздяла,
поточна линия с ранени мигове
пуснати в нерадостен конвейер.

 

Згубени в безмислените конспирации,
на сложни възвишени словолеяния,
кодирани послания се пропиляха,
пристигайки на грешния адрес.

 

Плодът обичам с натуралната му сладост,
преди да ферментира в питие,
горчилката отпивай сам, в опиянение
подведен от лъжовния привкус!
 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??