Отдадох се...
на сладката привързаност
и в безнадеждност потопих сърцето си.
Потънах кротко в детската наивност
и се примирих в очакване
на обичта ти.
Оставам...
в коридорите от чувственост.
А в дъното е мъдростта и се надсмива.
Очаквам мъжката ти импулсивност,
докато привързаността ми
нежно ме убива...
© Мая Санд Todos los derechos reservados
!!!
Поздрави,Мая!