1.05.2008 г., 6:30 ч.

Привързаност 

  Поезия » Любовна
731 0 3

Отдадох се...

на сладката привързаност

и в безнадеждност потопих сърцето си.

Потънах кротко в детската наивност

и се примирих в очакване

на обичта ти.

Оставам...

в коридорите от чувственост.

А в дъното е мъдростта и се надсмива.

Очаквам мъжката ти импулсивност,

докато привързаността ми

нежно ме убива...

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??