23 jul 2008, 22:54

Приятел 

  Poesía » Otra
1343 0 6

Истинският приятел винаги ще е до теб и в най-лошия момент!

Ако ти се плаче,

той ще те развесели

и никога не ще се чувстваш самотен Ти!

Винаги ще ти подаде ръка

и в най-голямата беда!

Знае какво да каже

и грешките ти да покаже.

От него по-голям подарък няма да намериш,

защото първо трябва да го спечелиш!!!

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??