23.07.2008 г., 22:54 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
1352 0 6

Истинският приятел винаги ще е до теб и в най-лошия момент!

Ако ти се плаче,

той ще те развесели

и никога не ще се чувстваш самотен Ти!

Винаги ще ти подаде ръка

и в най-голямата беда!

Знае какво да каже

и грешките ти да покаже.

От него по-голям подарък няма да намериш,

защото първо трябва да го спечелиш!!!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??