Истинският приятел винаги ще е до теб и в най-лошия момент!
Ако ти се плаче,
той ще те развесели
и никога не ще се чувстваш самотен Ти!
Винаги ще ти подаде ръка
и в най-голямата беда!
Знае какво да каже
и грешките ти да покаже.
От него по-голям подарък няма да намериш,
защото първо трябва да го спечелиш!!!
© Бояна Петрова Все права защищены