23 abr 2017, 11:14

Приятел 

  Poesía » Otra
574 1 1

Когато ти е тъжно, когато те боли,

един приятел стига, в живота, разбери.

Другите умело на такива се преструват,

за смях и за маса само съществуват.

Но когато на човек светът се преобърне,

само един остава, за да те прегърне.

Живота тогава със сито пресява,

приятелят-злато накрая остава.

Приятелят взима твоя „кръст“ да поноси,

пред Бога милост за тебе ще проси,

в нужда винаги рамо подава

и болка носи, тежка за двама. 

Мария Попова

© Мария Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много истина има,поздравление
Propuestas
: ??:??