2 jul 2014, 19:47

Приятели 

  Poesía » Otra
344 0 0

Не си отивайте, приятели,                                                                                                                   без вас остава болка в паметта.                                                                                                         Не тръгвайте, приятели,                                                                                                                     без вас е тежък и съня.                                                                                                                         Нощта е глуха, а денят ми пуст                                                                                                         като градина суха,                                                                                                                                 на която и дъждът е чужд.                                                                                                                 Не тръгвайте! Ще онемея                                                                                                                   и ще се преобърне всичко в мен.                                                                                                       Тръгнете ли, аз не ще живея.                                                                                                             Останете с мен до сетния ми ден!                                                                                                                                     

© Светла Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??