Не си отивайте, приятели, без вас остава болка в паметта. Не тръгвайте, приятели, без вас е тежък и съня. Нощта е глуха, а денят ми пуст като градина суха, на която и дъждът е чужд. Не тръгвайте! Ще онемея и ще се преобърне всичко в мен. Тръгнете ли, аз не ще живея. Останете с мен до сетния ми ден!
© Светла Томова Всички права запазени