2 may 2010, 20:38

Приятелки с котката 

  Poesía » Para niños
461 0 4


Излязох в здрача на разходка

и срещнах пухкава ангорска котка.

Настъпил някой бе във тъмнината

опашката ù мека и мъхната.

Прошепнах ù: "Ще я намажем с крем

веднага, щом се приберем!"


Тя вдигна благодарна нежна лапа


и с кал крачола ми изцапа...



1998

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??