May 2, 2010, 8:38 PM

Приятелки с котката 

  Poetry » For kids
460 0 4


Излязох в здрача на разходка

и срещнах пухкава ангорска котка.

Настъпил някой бе във тъмнината

опашката ù мека и мъхната.

Прошепнах ù: "Ще я намажем с крем

веднага, щом се приберем!"


Тя вдигна благодарна нежна лапа


и с кал крачола ми изцапа...



1998

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??