2 мая 2010 г., 20:38

Приятелки с котката 

  Поэзия » Для детей
455 0 4


Излязох в здрача на разходка

и срещнах пухкава ангорска котка.

Настъпил някой бе във тъмнината

опашката ù мека и мъхната.

Прошепнах ù: "Ще я намажем с крем

веднага, щом се приберем!"


Тя вдигна благодарна нежна лапа


и с кал крачола ми изцапа...



1998

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??