3 mar 2019, 22:57

Приятелска обич 

  Poesía
274 0 0

Приятелска обич, която получавам,

която тая дълбоко в моето сърце,

та търся съдбата-която заслужавам,

защото,аз ли, на Вселената съм дете...

 

Та душата на всекиго търси приятелска обич-доброта,

и всеки иска да я намери някъде там,

тя върлува из човешките сърца,

и крие истината - защо си сам...

 

Признавам, аз ще дам тази обич,

на всичките мой приятели,

нека да е като белег от бич,

а вие стойте, защото сте получатели...

 

© Иван-александър Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??