Приятелска обич, която получавам,
която тая дълбоко в моето сърце,
та търся съдбата-която заслужавам,
защото,аз ли, на Вселената съм дете...
Та душата на всекиго търси приятелска обич-доброта,
и всеки иска да я намери някъде там,
тя върлува из човешките сърца,
и крие истината - защо си сам...
Признавам, аз ще дам тази обич,
на всичките мой приятели,
нека да е като белег от бич,
а вие стойте, защото сте получатели...
© Иван-александър Петков All rights reserved.