28 mar 2008, 14:15

Приятелство 

  Poesía » De amor
802 0 5
Приятелство
Приятели, приятели, как да ви го кажа?
Дали ще имам сили това да ви разкажа?
Заминавам в три часа и решила съм го вече:
да ви кажа сбогом днес, ще пътувам надалече.

Аз от малка чакам този миг,
но защо е тъжен моят лик?
Нима заради вас не мога да замина?
Нима заради вас, приятели, тоз път не ще измина?

И така с усмивка на лице
оставам в родното селце.
Приятели, едничко ще ви кажа:
обичам ви и ще ви го докажа.

А.Вричева

© Адриана Вричива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??