5 abr 2020, 20:06

Приятелството 

  Poesía » Otra
292 0 1

"Приятел в нужда се познава." -

ето една мъдра мисъл.

Истинският приятел не те изоставя

дори когато си съвсем закъсал.

Той няма да те предаде,

на врага ти да те издаде,

той е по-ценен от всеки друг,

дори от съпруга или съпруг.

Такива хора рядко се намират,

но за теб готови са и да умират.

Дори и в лош за тях час,

те забравят за своя "аз"

и ръка ще ти подадат тогаз.

Истинският приятел не се купува,

но повече от всичко струва!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, така е! Приятелството е най-големият дар, който би могъл да получи човек.
Propuestas
: ??:??