3 ene 2007, 13:56

Приятелството 

  Poesía
1118 0 4
Приятелството е мило на сърцето.
Как леко е със него да живеем!
Божествен дар изпратен от небето,
че идва ти от радост да запееш.

Една звезда ти свалих със мисълта си.
Вземи я. Тя е дарът на душата.
В беда ли си, сложи я на дланта си,
и нека да ти свети в тъмнината.

В тревожна нощ видях те в съня си,
ветреца ти развяваше косите,
вървиш сама по пътя към дома си,
зареяни блуждаеха очите.

© Вихър Вихров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??