3 jul 2009, 13:59

Приятелю! 

  Poesía » Otra
791 0 9

 

От стихчета ми знам, че няма смисъл.
Язък за хляба, дето съм го ял.
Не се сърди, че много съм написал.
Какво да правя, много съм живял.

Животът си отиде, аз останах.
Не ме упреквай и не ме хвали.
Приятелю, сърцето ми е рана.
Какво да правя, много ме боли.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??