25 jun 2014, 21:34  

Призив 

  Poesía » Civil
248 1 0

Колко са очите, дето 

днес поглеждат към небето...

Виждат нашата земя красива,

чудно приказна и дива!!!

- Милиони са очите, дето... 

гледат вечно към небето...!

Те с мечти са окрилени,

за промени, бъдещи, големи.

Нека тука, на земята,

процъфтява любовта...

Нека радост има на лицата

на усмихнати деца.

Знам, живеем 

във страна красива.

Знам, че пълна

е с боклук...

Но боклука можем

да изчистим!

С постоянство и любов.

Не тъгувай ти, народе...

С векове си оцелял...

Нека просто бъдем хора.

Не измислен идеал...!? 

 

 

 

 

 

Аз ви моля, мили хора,

да се хванем за ръце...

- И прогоним страховете!?

Дето плашат ни сега.

И отново да пребъде... 

хубавата ни земя!!!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??