12 mar 2021, 10:16

Призивът 

  Poesía » Epigramas
654 0 0

(По повод битовия терор в българския Северозапад)

 

С този призив:

"Не щем политици, не щем и полиция"!

- не само Северозападът див,

а цяла България си търси шериф

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??